S.Jönsson Bil - Din auktoriserade Mercedes-Benz-verkstad.

Varmt välkomna till vår auktoriserade verkstad för Mercedes-Benz personbilar, Mercedes-AMG och elbilarna EQ.

Som ägare till en bil från Mercedes-Benz känner du säkert redan till att S.Jönsson Bil i Viken är en av landets ledande och mest välrenommerade Mercedes-verkstäder och säljare av premiumbilar.

Som auktoriserad märkesverkstad ställs stränga krav från fabriken vad gäller kvalitet och tillgång till korrekta dialog- och diagnosverktyg, originaldelar och övrig utrustning. Allt för att din Mercedes ska behålla både säkerhet, körglädje och premiumkänsla i många mil.

S.Jönsson hanterar allt från nybilsgaranti och service till reservdelar och vinterhjul. När din bil repareras, sker det enligt noga definierade processer och med material och monteringsmetoder som uppfyller Mercedes-Benz höga krav för respektive modell. Att välja auktoriserad service för din bil garanterar också ett gott andrahandsvärde.

För oss handlar det inte bara om att ta hand om din bil, utan lika mycket om ett personligt och professionellt mottagande, att du alltid ska känna dig välkommen hos oss. Vi vill helt enkelt göra det så enkelt och problemfritt som möjligt för dig att äga och köra en Mercedes-Benz. Vi är entusiaster med bilhjärtat på rätta stället och vi älskar att ta hand om er kunder och era ögonstenar.

- Fariz Chahrour, delägare och verkstadsansvarig.

Varmt välkommen in till oss önskar Fariz med personal!

Klicka här för att boka din service!

REKONDITIONERING

S.Jönsson Bil erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rekonditionering av din bil, oavsett varumärke.

I vår fullutrustade anläggning hjälper vi dig med allt från handtvätt, fläck och doftborttagning, till lackskydd och foilering. Allt efter dina behov.

Vi på rekondavdelningen ser vårt arbete som ett hantverk och ett sätt för dig att uppleva den där nybilskänslan.

Med teamets långa erfarenhet och de noga utvalda produkter vi använder säkerställer vi att din bil lämnar oss både skyddad mot elementen och i toppskick – det ser vi som en självklarhet!

Kontakta oss idag för att diskutera den bästa lösningen för dig.

Boka service / reparation

Mercedes-fantaster och andra bilentusiaster vet redan att S.Jönsson Bil i Viken är en av landets ledande Mercedes-verkstäder!

När du lämnar in din bil på service eller reparation i vår toppmoderna verkstad med auktorisering för Mercedes-Benz personbilar, Mercedes-AMG samt elbilarna EQ är din bil i trygga händer och verkstadschefen Fariz Chahrour, med högsta graden av Mercedes-AMG-certifiering, garanterar bästa möjliga omhändertagande hela vägen. Våra certifieringar innebär tillgång till rätt dialog- och diagnosutrustning, korrekta verktyg, originaldelar och samt garantiärenden och skriva serviceavtal.

För att boka service, reparation och garantiärenden för MERCEDES-BENZ, klicka här.

För övriga märken vänligen fyll i formuläret nedan.

Skicka bokningsförfrågan nedan så återkommer vi till dig eller kontakta oss via telefon.

Meddelande skickat.

BRABUS AUTOMOBILES

I över 40 år har Brabus skapat högpresterande superbilar och utvecklat handplockade Mercedes-Benz modeller till eleganta, unika sport- och specialbilar!

Företaget har varit ägardrivet från start, vilket tyder på kvalitetsfokus framför allt annat – ett tänk som även vi på S.Jönsson Bil har i ådrorna.

Brabus kan stoltsera med titeln Best Tuning Brand för fjortonde året i rad. Det är det ansedda tyska bilmagasinet Auto Motor und Sport som delar ut priset, vilket av många anses vara en av de högst rankade utmärkelserna som går att få i bilvärlden.

Vi erbjuder hela Brabus-sortimentet för montering på din bil, och vi gör det alltid med vår samlade expertis i ryggen så att du kan känna dig trygg med vår insats - det är lika viktigt för oss som för dig.

Kontakta oss för mer information om Brabus.

kontakt

Verkstad, Rekond, Tuning och Däckhantering.
Allt under samma tak!

Kontakta oss idag för att diskutera den bästa lösningen för dig. Du är viktig för oss och vi finns här för att bistå dig under hela ditt bilägande!

Tel: 042 23 65 12

Adress

Karlsfältsvägen 13, 263 63 Viken
Klicka här för karta till vårt showroom.

Öppettider Verkstad & Rekond

Måndag - Fredag 07.00 - 17.00
Söndagar och röda dagar stängt.

Öppettider Försäljning

Måndag - Fredag 09.30 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00
Söndagar och röda dagar stängt.

Det senaste från S-jönsson bil på InstagramTack för din förfrågan.

Vi kontaktar dig snarast möjligt!

Kontakta S.Jönsson Bil Verkstad