Mercedes-AMG GT R

Pris

1.895.000 kr

Modellår

2019

Miltal

179 mil

Färg

Green Hell magno

Karosstyp

Kupé

Växellåda

Automat

Hästkrafter

585 hk

Bränsle

Bensin

Servicehistorik

Bilen har digital servicebok. All service utförd av auktoriserad Mercedes-Benz verkstad. Service utförd vid: 9 mil och 177 mil.

Garanti

Garanti 24 månader eller upp till 20 000 mil.

Beskrivning

Nu har du chansen att förvärva en unik AMG GT R som rullat endast 179 mil. Produktionen av Mercedes-AMG:s mest körglada modell har tyvärr upphört. Detta exemplar lackerat i den exklusiva kulören Green Hell Magno kan vara en av de sista chanserna att förvärva en "ny" GT R. Bilen är svensksåld och extrautrustad för 361.350 kr. Den handbyggda AMG-V8:an har en maxeffekt på 585 hk och vridmomentet är 700 Nm. 0-100 km/h går på endast 3,6 sekunder och toppfarten är 316 km/h. Men det är framförallt körkänslan som utmärker GT R. Allt som har med fjädring styrning och bromsar att göra är optimerat för maximal körglädje, både på racerbana och landsväg. R-versionen har också fyrhjulsstyrning, eller Active Rear-Wheel Steering, som det heter på Mercedesspråk, som gör att bakhjulen kan styra emot i låga hastigheter (under 100km/h) och styra med i högre hastigheter. Det ger bättre agilitet och stabilitet.

Lyssna på biturbo V8:an här:

Här följer ett urval av tillvalsutrustningen:
- Green Hell Magno (tillval 83.900kr)
- Nappaklädsel Exklusiv (tillval 34.500kr)
- AMG keramiskt högprestandabromssystem (tillval 79.900kr)
- AMG exteriört kolfiberpaket II (tillval 36.800kr)
- Burmester Surround System (tillval 15.000kr)
- Minnespaket (tillval 18.900kr)
- COMAND Online (tillval 32.200kr)
- Distronic (tillval 8.800kr)
- KEYLESS-GO paket (tillval 9.100kr)
- 19" AMG lättmetallfälgar (tillval 5.800kr)
- AMG instegslister i borstat rostfritt stål med belysning (tillval 7.150kr)
- PRE-SAFE skyddssystem (tillval 6.350kr)
- Digital radiomottagning - DAB (tillval 5.100kr)
- AMG Performance säte (tillval 4.750kr)
- Spegelpaket (tillval 6.250kr)
- DVD-växlare (tillval 2.900kr)
- Insynsskydd (tillval 700kr)
- AMG biltäcke (tillval 3.250kr)

Urval av övrig utrustning: Tak i kolfiber. AMG sportavgassystem med 3 st integrerade slutrör. AMG differentialspärr. Sportchassi AMG RIDE CONTROL. Panelbelysning. AMG Traction Control. AMG performance ratt i svart mikrofiber. AMG Night Package interiört. Adaptiva strålkastare. LED High Performance strålkastare. AMG paneler i svart pianolack. Interiörlarm. Bakspoiler i kolfiber, manuellt inställbar. Minnespaket (förarstol, ratt och ytterbackspeglar). AMG SPEEDSHIFT DCT 7-växlad sportväxellåda. Remote online. Parktronic (Parkeringssensorer). Mercedes-Benz nödanropningssystem. Live Traffic information. Elektriskt infällbara ytterbackspeglar. Stöld och inbrottslarm. Adaptiva bromsljus. Litiumjonbatteri. Hastighetspåminnare. Svarta Performance Nappa med gula kontrastsömmar. Gula säkerhetsbälten.

**Vi erbjuder förmånlig finansiering**

Vi hjälper dig med finansiering av din bil

När man inte vill låsa sina tillgångar kan bilfinansiering vara ett bra alternativ. Genom våra samarbetsavtal med Santander Consumer Bank, Handelsbanken Finans, DnB NOR Finans och WASA Kredit erbjuder vi finans till privatpersoner och företag med förmånliga billån och leasingupplägg. Kontakta oss för mer information.

Hemleverans

Vi erbjuder extratjänster som hemleverans av din nya bil inom Sverige samt hämtning av din inbytesbil. Kontakta oss för mer information.Tack för din förfrågan.

Vi kontaktar dig snarast möjligt!

Skicka Intresseanmälan